Skicka blommor billigt

Ett vanligt uttryck som många använder är att det är tanken som räknas. Om det tolkas bokstavligt är det kanske ett felaktigt påstående för nog är det väl handling som räknas? Man kan ju inte säga att jag tänkte skicka till blommor till dig på din födelsedag men gjorde det aldrig och då förvänta sig att personen uppskattar tanken. Så, vi bör sträva efter att agera och då är det väl perfekt att ha en sån här lista på var man kan skicka blommor billigt.

Vi har kollat på de största blomsterbuden som finns på Internet i Sverige och letat efter de billigaste blommorna man kan skicka med bud. Vi har valt ut de tre billigaste blomsterarrangemangen från varje sajt.

Billiga blommor från Euroflorist


Rabattkod hos Euroflorist: Använd PASTELL10 för att få 10% rabatt på valfri bukett. Gäller till och med 30/6 2017.

» Gå till Euroflorist


Skicka blommor billigt - GerminiSöta germini

En bukett fylld med söta germinis i ljusa färger. Den perfekta presenten till födelsedagsbarnet, din bästa vän eller till vem som helst som du vill glädja med en söt blomhälsning.

175 kr

En röd rosEn röd ros

Tala blommornas språk! 1 röd ros – Du är mitt allt.

95 kr

 

 

Röd ros + nalleRöd ros + Nalle

Den sötaste gåvan – en gosig nalle och en stor röd ros. Den perfekta överraskningen till den du älskar och vill skicka en puss och kram till.

190 kr

 

Billigaste blommorna hos Flowerhouse

En enkel röd rosEn enkel ros

Röd ros mellan storlek.

Pris per styck 35 kr. Man kan ange antal.

 

 

Solitär rosSolitär ros

En röd ros med steelgras och plum

85 kr

 

 

Tre små ord bukett med rosorTre små ord

Låg kompakt bukett gjord av brudslöja, 2 röda rosor, 1 röd nejlika placerat asymetriskt, salal.

185 kr

 

 

Både Euroflorist och Flowerhouse har enhetlig frakt på blomsterbud om 99 kr.  Beställer du före kl 13.00 på vardagar skickas din blommor och når mottagaren samma dag. På lördagar måste du vara ute lite tidigare och lägga din din beställning före kl 11.00. Leverans av blommor sker normalt under vardagar mellan kl.9.00-20.00 och lördagar mellan kl.11.00-15.00.