Krya på dig hälsning

När någon är sjuk, skadat sig eller mår dåligt av olika anledningar är det alltid värmande att få veta att någon tänker på en. Att få en Krya på dig -hälsning gör att hen mår lite bättre och får kraft att kämpa sig igenom det jobbiga.

Är det någon i din närhet som just nu upplever en jobbig tid, som kanske blivit sjuk eller genomgått en operation. Det kan finnas många anledningar till att en person inte mår så bra. Om du bor i närheten är det minsta du kan göra gå dit och hälsa på.

Bor du en bit bort finns det flera sätt att skicka hälsningar på distans, inte bara ett SMS utan även genom att skicka presenter eller blommor.

Tips på krya-på-dig hälsningar du kan skicka

Här kommer flera förslag på vad du kan göra och skicka för att din vän, släkting eller kollega ska må lite bättre. Vi har valt ut några vanliga presenter som man brukar skicka och som det alltid uppskattas att få.

Krya på dig blommor

Krya på dig hälsning med blombukett

Blommor har en medicinsk effekt, om än placebo, som kan få alla på bättre humör. Färgglada blommor får oss alla att bli lite gladare och piggare. Det kanske inte är något doktorn rekommenderar, men ack sån effekt de kan ha.

Nästan alla blomsterbud online har färdiga blombuketter som krya-på-dig present. Gör du en beställning före kl 12 kan de levereras redan samma dag med bud. Här kan du kolla närmare på några svenska blombud:

Skicka en Krya på dig nalle

Krya på dig hälsning med nalle
Vem skickar en krya-på-dig hälsning till nallen?

En nalle kan symbolisera en stor och härlig kram. Om man bor långt bort från varandra kan nallen bära det kramiga budskapet åt dig. Som krya på dig present är den väldigt uppskattad och nallen kan dessutom komma med blommor och choklad.

Nalleriet är en onlinesajt där du kan beställa många olika sorters nallar men också mjukisdjur.

Choklad gör alltid gott

Choklad ÄR gott och gör gott! Det kanske är den enda av våra tips på krya-på-dig presenter som har vetenskapligt stöd för att det har positiva effekter i kroppen.

Kakaobönan är rik på flavonoler som tros motverka fria radikaler i kroppen och därmed minska ohälsa. Det finns också studier som tyder på att mörk choklad kan ge sänkt blodtryck och ökad glukostolerans. Du kan läsa mer om kakao och choklad här.

Om du inte behöver övertygas om chokladens nyttighet kan du gå direkt på beställningen. Din vän som behöver krya på sig väntar…

Om choklad inte är favoriten bland godisar finns det såklart även andra presentboxar med gott. Du kan läsa mer om att skicka godis här.

Krya-på-dig kort

Ett kort är ett enkelt sätt att skicka en hälsning eller uppmuntran på. Det finns färdiga kort med färdiga texter, men en egen skriven hälsning ser så mycket bättre ut!

Försök att anpassa texten utifrån mottagaren, det visar att du verkligen bryr dig och har lyssnat på varför hen mår dåligt just nu.

Om du vill anstränga dig lite extra kan en dikt förgylla dina krya på dig hälsning. Det kan vara en väl utvald dikt som någon annan skrivit. Gillar du att skriva själv, jamen då ska du givetvis göra det.

Låt dikten handla om ljusa stunder som får mottagaren att tänka positivt och ger kraft att kämpa sig igenom det hen råkat ut för.