Tårtogram

Internet har verkligen gjort fantastiska tjänster möjliga. Nu kan man skicka tårta med bud och göra sitt tårtogram personligt när man beställer online.

När man skickar ett tårtogram är det viktigt att tårtan är fräsch och bakad så nyligt som möjligt. Även om en del hävdar att det är tanken som räknas vill man ju som beställare veta att resultatet blir så bra som möjligt.

Därför är det viktigt att säkerställa att tårtan bakas samma dag som leveransdagen och att man säkerställer att leveransen kan utföras på utsatt tid. För att ett tårtogram ska fungera måste det därför finnas en lokal tårtbagare på den ort mottagaren bor på.

Beställa och skicka tårta online

Genom att samarbeta med lokala bagerier finns det tjänster som erbjuder beställning av tårtor online och lokal leverans.

Tårta med choklad

Det är samma pris på tårtorna som om du skulle köpa direkt av bagaren. Här finns också möjlighet att få skräddarsydda tårtor med bild, text och pynt som passar till mottagaren.

Beroende på vilka bagerier som finns i området är utbudet lite olika. Det finns allt från klassiska prinsesstårtor till Schwarzwaldtårtor och glutenfria, ekologiska tårtor.

Fototårtor för en unik smakupplevelse

Vill man att tårtan ska vara unik kan man lägga till att text ska skrivas på tårtan. Ännu mer roligt kan man göra med foton och bilder. Då beställer man en fototårta och laddar upp det foto man vill ska pryda tårtan.

Företagstårtor och logotårtor

Ett trevlig sätt att uppvakta medarbetare, kunder eller leverantörer är med tårta. Om ni ska fira jubileum kan du beställa företagstårtor med egen design. Du kan välja färger utifrån ert företags profil och företagets logo som dekoration. Logotårtor är enkla att beställa bara man har logotypen i vektorbaserat filformat.

Fler ätbara presentbud