Tårtogram

Internet har verkligen gjort fantastiska tjänster möjliga. Nu kan man skicka tårta med bud och göra sitt tårtogram personligt när man beställer online.

När man skickar ett tårtogram är det viktigt att tårtan är fräsch och bakad så nyligt som möjligt. Även om en del hävdar att det är tanken som räknas vill man ju som beställare veta att resultatet blir så bra som möjligt.

Därför är det viktigt att säkerställa att tårtan bakas samma dag som leveransdagen och att man säkerställer att leveransen kan utföras på utsatt tid. För att ett tårtogram ska fungera måste det därför finnas en lokal tårtbagare på den ort mottagaren bor på.

Beställa och skicka tårta med Cake it Easy

Genom ett samarbete med över 300 lokala bagerier kan Cake it easy erbjuda beställning av tårtor och leverans. Du kan söka tårtor, beställa och betala – allt på samma webbportal.

Tårta med choklad

Det är samma pris på tårtorna som om du skulle köpa direkt av bagaren. Här finns också möjlighet att få skräddarsydda tårtor med bild, text och pynt som passar till mottagaren.

Beroende på vilka bagerier som finns i området är utbudet lite olika. Det finns allt från klassiska prinsesstårtor till Schwarzwaldtårtor och glutenfria, ekologiska tårtor.

Fototårtor för en unik smakupplevelse

Vill man att tårtan ska vara unik kan man lägga till att text ska skrivas på tårtan. Ännu mer roligt kan man göra med foton och bilder. Då beställer man en fototårta och laddar upp det foto man vill ska pryda tårtan.

Tårtogram med värdekupong

Ett annat sätt att uppvakta någon med tårta på distans är att beställa en värdekupong som berättigar till köp av en tårta. Frödinge erbjuder såna för köp av t.ex. Deras goda Prinsesstårta eller Schwarzwaldtårtor. Man beställer online och betalar genom att ringa ett telefonnummer och uppge en referenskod. Tårtogrammet kostar 80 kr och mottagaren får en värdecheck värd 50 kr att handla Frödinge-produkter för.

http://www.frodinge.se/index.asp?avd=fira&sida=fira_tartogram

Företagstårtor och logotårtor

Ett trevlig sätt att uppvakta medarbetare, kunder eller leverantörer är med tårta. Om ni ska fira jubileum kan du beställa företagstårtor med egen design. Du kan välja färger utifrån ert företags profil och företagets logo som dekoration. Logotårtor är enkla att beställa bara man har logotypen i vektorbaserat filformat.

Även här har Cake it Easy speciella tjänster för företag. Läs mer om just det på denna sida.