Tårtogram

Internet har verkligen gjort fantastiska tjänster möjliga. Nu kan man skicka tårtor med bud och lägga sin beställning direkt online.

När man skickar ett tårtogram är det ju viktigt att tårtan är fräsch och bakad så nyligt som möjligt. Även om en del hävdar att det är tanken som räknas så vill man ju som beställare veta att resultatet blir så bra som möjligt. Därför är det viktigt att säkerställa att tårtan dels bakas samma dag som leveransdagen och att man säkerställer att leveransen kan utföras på utsatt tid.

SkickaTårta.se kan leverera till hela Sverige för 99 kr

skickatartaPå Skickatarta.se samarbetar man med 400 konditorier över hela Sverige och säger sig kunna leverera till alla platser. Leveransen kostar 99 kr och man väljer själv leveransdag. I sortimentet hittar man prinsesstårtor, tårtor till barnkalas och födelsedagar.

 

Gå till SkickaTårta >>

Möjligheter att göra tårtan unik

Vill man att tårtan ska vara unik kan man lägga till att text ska skrivas på tårtan. Ännu mer roligt kan man göra med foton och bilder. Då beställer man en fototårta och laddar upp det foto man vill ska pryda tårtan.

Tårtogram med värdekupong

Ett annat sätt att uppvakta någon med tårta på distans är att beställa en värdekupong som berättigar till köp av en tårta. Frödinge erbjuder såna för köp av t.ex. Deras goda Prinsesstårta eller Schwarzwaldtårtor. Man beställer online och betalar genom att ringa ett telefonnummer och uppge en referenskod. Tårtogrammet kostar 80 kr och mottagaren får en värdecheck värd 50 kr att handla Frödinge-produkter för.

http://www.frodinge.se/index.asp?avd=fira&sida=fira_tartogram