Skicka presentbox

Att beställa och skicka en presentbox direkt till mottagaren är oerhört smidigt idag. Det finns massor av tjänster specialinriktade på presentboxar. En del erbjuder hemleverans till dörren medan andra levererar till ombud i närheten av mottagaren.

Presentbox, blommor
När skickade du senast en presentbox till någon?

Färdiga presentboxar att skicka

Med färdiga presentboxar kan man på bara några klick lägga en order. Genom att fylla i mottagarens adress och önskad leveransdag kan man ligga steget före en eventuell födelsedag.

Det finns många färdiga boxar med lite blandat smått och gott. Ofta utgår man från ett tema som kan vara antingen vad mottagaren tycker om eller tillfället som man vill fira.

En lakritsälskare som fyller år kommer säkert bli superglad om hen får en presentlåda fylld med lakrits hem på födelsedagen. Det finns såklart många andra godissorter att välja på och annat ätbart.

Sätta ihop en egen presentlåda

Ett annat alternativ är att sätta ihop en egen presentlåda. Det kan man göra i många butiker om de erbjuder inslagning som paket i kassan och leverans till annan adress än din egen. En sådan omtyckt presentbutik är BLUEBOX.

presentlåda
Vad fyller du din egen presentlåda med?

Fördelen med det är du kan välja på lite fler områden som kanske inte de vanliga budtjänsterna erbjuder. Blombud, chokladbud och nallebud har visserligen en del extragåvor man kan stoppa ner.

Presentboxen som skickas direkt är räddaren i nöden

Livet springer för många på i en väldig fart. Har man dessutom många vänner och en stor släkt kanske man inte hinner med alla födelsedagar, skicka påskpresent, uppvakta en konfirmand eller mors- och farsdagar.

Att man då snabbt och enkelt kan beställa en presentbox som går direkt till mottagaren är en räddare i nöden. Om boxen dessutom kan få levereras med ett bud blir det dessutom en väldigt trevlig överraskning.