Kakogram – skicka kaka med posten

Att visa uppskattning genom att bjuda på kakor är inget nytt. Bor man däremot långt ifrån varandra kan det vara lite svårare. Med ett kakogram krävs det bara några klick framför datorn eller med mobilen och kakan eller bakelsen skickas med posten.

Ett kakogram kan användas om du vill visa uppskattning till någon du tycker om eller som företagare vill uppvakta en viktig kund.

Kakogram i form av sachertårta

Kakogram från Postkakan

Ett företag som specialiserat sig på den här tjänsten är Postkakan. På det lilla konditoriet i Husum, strax norr om Örnsköldsvik, bakas kakor som skickas till över 70 olika länder. På hemsidan finns det fem olika kakor att välja bland.

Kakan kan förgyllas med en egen bild eller logotyp. Bilden laddar du upp via Internet och Postkakan trycker den sedan i marsipan. Priset på ett kakogram från Postkakan är från 180 kr inkl. frakt.

Bakelser med bud

Om du vet att din mottagare älskar bakelser med grädde, vaniljkräm eller något annat smaskigt som fyllning kan du skicka det som present. Det gäller bara att hitta ett lokalt konditori eller bageri i närheten av din vän. En tjänst som har över 300 anslutna bagare är Cake it Easy.

Relaterat -gram