Skicka fika med bud

Det finns en anledning till att Swedish Fika är ett internationellt begrepp. Vi svenskar älskar fika i olika former som frukostfika, kvällsfika, förmiddagsfika, eftermiddagsfika och söndagsfika. Att skicka fika med bud som en hälsning eller uppvaktning är därför en given succé!

Färdig fikabox

Ett fika kan bestå av kakor, tårta eller te med skorpor. Flera onlinetjänster finns att välja på för den som vill skicka en fikabox till någon. Till exempel har Godisboxen en box som heter just FIKABOXEN.

Fikaboxen
Kan skickas direkt till mottagaren, med eget motiv och hälsning. Pris: 199 kr

Den består av: 1 påse Arvid Nordquist Original blend 100g, 1 Fika bites Chokladbollar 80g, 3 mini Toblerone (mörk, vit och orginal).

På presentsajten Bluebox har vi hittat två passande boxar för fika. En är fokuserad på te, marmelad och skorpor. De har kallat den för ”Du är bäst -boxen” och även stoppat ner chokladtryfflar och ett häfte med uppmuntrande citat.

Peppbox med fika
Du-är-bäst-boxen från Bluebox. Pris 499 kr.

En annan presentbox på temat fika är presentlådan med kaffe, kopp och en pressobryggare. Kitet innehåller 100 gram malet kaffe som kan bryggas i kaffepressen och sedan avnjutas i muggen med texten ”Always look on the bright side of life”. Den boxen kostar 299 kr.

kaffekit
Kaffekit med malkaffe, kopp och bryggare.

Hemlevererat fika till dörren

Hos Bluebox kan man välja leverans till dörren. Man väljer då ”Hemleverans” i kassan och får betala en extra leveransavgift för det. Ska det levereras till ett kontor på dagtid gör man ett annat val.

Fikaboxar hos Godisboxen delas ut av brevbärare på PostNord och ska i största möjliga mån stoppas i brevlådan. Ett tips om du ska beställa därifrån är att kolla om det finns några aktuella rabattkoder hos Godisboxen.