Skicka Te som present

En tedrickare skulle säkert uppskatta att få en present med te skickat till sig som uppvaktning på en särskild dag. Det finns några företag som erbjuder presentboxar man kan beställa med leverans till valfri adress.

En sån är Téamo som vänder sig till alla teälskare i Sverige. Man kan där prenumerera på teboxar som levereras direkt i brevlådan, en gång per månad.

Det går att beställa en sån prenumeration som gåva där det ingår 3 månader. Varje månad är det nytt, spännande innehåll i boxen.

Tebox som present

Teamo presentbox med te
Skicka te som present med Téamo

För dig som vill ge en gåva till någon erbjuder Téamo också en presentboxar med te. De har flera olika teboxar på varierande tema:

  • Svarta ljuvliga
  • Gröna sköna
  • Skräddaren
  • Ekologen
  • Teälskaren

Innehållet är utvalt för olika typer av teälskare där Gröna sköna är med grönt te och Ekologen bara med ekologiska teer. Om du vill sätta samman ett eget urval kan du välja Skräddaren och plocka ihop en anpassad tebox till presenten.

Presentbox med te och ett meddelande

Som beställare kan du lämna ett meddelande till mottagaren. Du fyller i det vid beställningen och det förmedlas då i boxen. Leverans av presentbox med te sker direkt till mottagaren. I kassan skriver du in vem som ska få din gåva och dennes adress.