Skicka presentkorg online med delikatesser

En presentkorg fylld med goda delikatesser av olika slag, är en trevlig present som många uppskattar. Det är vanligt att ge presentkorgar till duktiga medarbetare, viktiga kunder eller nära vänner som man vill ge lite extra uppskattning.

Presentkorg med frukt
Wikimedia Commons: Author BGalore.

Innehållet i presentkorgarna kan varieras i all oändlighet. Det bästa är väl att sätta ihop en gåvokorg med saker som du vet att mottagaren gillar. Ska du ge korgen till en fruktälskare, plocka ihop lite exotiska frukter av olika slag. Gärna såna som vi kanske inte unnar oss själva så ofta eller som är svåra att få tag på.

Om det är en chokladälskare plockar du ihop lite olika lyxiga choklader och kanske en flaska vin till. Det går att kombinera ihop ganska många olika sorters matkorgar i present.

Så beställer du presentkorgar

Om du vill göra det enkelt för dig kan du beställa och skicka presentkorg online. Det finns ett antal olika nätbutiker och företag som tar emot och levererar matkorgar på beställning, till både företag och privatpersoner.

Gåvokorg med Frukt, Choklad & Godis

InterfloraRekommenderat! har flera presentboxar med saker man kan äta. Det finns snacks, choklad, kex och marmelad. De brukar följa säsongen och har till jul fina julkorgar och hjärtekorgar till Alla Hjärtans Dag osv.

Euroflorist – erbjuder allt från bubbel, choklad, godis och after work snackspaket. Rekommenderat!

Delikatesser & matkorgar

Delikatesskorgar med stort fokus på gourmet. Här finns allt från ost och anklever till lyxigt godis. Det kan vara svårt att hitta presentkorgar som kan levereras till orter utanför storstäderna. Ett tips är då att vända sig till en lokal matbutik som ofta kan hjälpa till med att sätta ihop en fin korg med olika delikatesser.

Delikatessbox, Skickapresent.se 220902
Delikatessbox Lyx hos Skickapresent (22-09-02)

På sajten SkickaPresenter finns det ett brett urval av boxar med massa gott. Olika teman som pastabox, gourmetbox, veganbox och delikatessbox finns att välja på. Boxarna kostar från 149 kr upp till 495 kr.

Fruktkorgar till kontor och hem

Fruktleveransen.se – säljer både gåvokorgar med frukt, godis och champagne. Från 260 kr. Levererar endast i Stockholm med omnejd.

Fruktbudet.se – godiskorgar, fruktkorgar och rättvisemärkt konfektyr. Från 250 kr.

Drycker

Vinogram (Svenska Vinbolaget i Danmark) – skicka vin av hög kvalité. De plockar de bästa vinerna som skickas till mottagaren i exklusiva vinlådor. Minsta beställning är 6 flaskor.