Skicka en påskpresent

Påsken är en högtid som många firar med att träffas, äta god mat och umgås. En del åker till fjällen för att passa på att få frisk luft och åka skidor/skoter med mera. Vi hinner inte träffa alla men att skicka en påskpresent går snabbt och smidigt online. Här får du tips på var man kan beställa påskägg, påskbuketter och andra påskpresenter på nätet med valfri mottagare.

glad påsk banner

Påskägg

Påskbukett

Påskpresenter

”Påskäggen” som Godisboxen levererar går direkt till brevlådan men är fyrkantiga och platta istället för äggformade. Lådans motiv kan göras med påsktema så det blir en påskäggskänsla. Innehållet är minst lika gott som i ett vanligt påskägg.

Både hos Interflora och Euroflorist kan du beställa påskblommor i mindre och lite större arrangemang. Det finns även kombinationer tillsammans med lite god choklad.

ett par firar påsk och ger påskpresenter till varandra

Levererar påskpresenterna till ombud eller direkt hem

Butikerna försöker att erbjuda leverans direkt hem, men där det inte är möjligt kommer det att gå till närmaste postombud. Godisboxen har anpassat sina paket så att de ska få plats i allas brevlådor.

Blomsterbuden brukar hänga påskbuketterna på ytterdörren ifall mottagaren inte är hemma precis när de kommer. Oftast kan de leverera redan samma dag som du la din beställning, vilket är bra om du är ute i sista sekunden.