Chokladbud

Med ett chokladbud får man precis som det låter – ett bud skickat med choklad till någon man gillar och som man tycker är värd lite extra gott.

De allra flesta tycker nog att blommor är fint, men de går ju inte att äta! Choklad tycker väl alla om och det finns ju i så många olika smaker och utformningar. Varför inte beställa ett bud med choklad till dig själv med en trevlig hälsning!

Några favoritsorter av choklad

Årechoklads praliner

I den jämtländska byn Åre, mest känd som skidort, ligger en liten chokladfabrik som tillverkar utsökta praliner för hand. Deras chokladstrutar kan skådas på många delikatessbutiker runt om i Sverige.

Den som har vägarna förbi Åre kan gå in i fabriken och se när de gör chokladen, provsmaka och köpa direkt. När man köper choklad från Åre Chokladfabrik finns det flera olika strutar att välja mellan, som t.ex. ”Tycker om dig”-strut, Grattis-strut eller Tack-strut.

Om du vill skicka choklad ur Årechoklads sortiment till någon kan du göra det hos följande chokladbud:

PresenterietChokladbudet

Anthon Berg

Skicka choklad - Anthon Berg guldask

Grönsakshandlaren som på 1800-talet gjorde chokladen populär i hela Europa lever kvar i varumärket som bär hans namn. I sortimentet har man en serie med chokladkakor märkta med Fairtrade, marsipanbröd och chokladaskar.

Att skicka bud med Anthon Berg choklad passar utmärkt då man jobbar under devisen ”You can never be too generous”!

Välj någon av följande tjänster om du vill skicka Anthon Berg chokad till någon:

Chokladbudet

Interflora för att skicka choklad i Stockholm och Göteborg

Om mottagaren har en adress i Stockholm eller Göteborg så kan du använda Interfloras tjänst för att skicka choklad online. Chokladen kan levereras samma dag om man beställer före kl 12 på vardagar och kl 10 på lördagar.

Det finns fyra olika paket med choklad att välja mellan, från 125 kr upp till 330 kr. Alla paket innehåller premium choklad av mycket fin sort. Läs mer om chokladbud på Interfloras chokladsida.

Förutom choklad finns det såklart massor av annat godis och gott man kan skicka. Ett godisbud kan bestå av blandat godis kombinerat med andra presenter som nalle, biobiljetter eller lotter.