Skicka godis med godisbud

Godis ÄR gott! Det finns så många olika sorters godis att det finns något som passar allas smak och många olika tillfällen. Idag finns det flera sajter på nätet där man kan beställa och skicka godis med godisbud.

Att skicka godis som present har blivit ett populärt sätt att visa uppskattning. Som present finns det goda möjligheter att göra gåvan personlig genom att välja godis du vet att mottagaren gillar och skriva korta hälsningar. Vill man göra presenten ännu mer personlig kan man sätta eget foto på godisboxen.

En del godisbud har speciella temapaket anpassade till olika säsonger, högtider och tillfällen. Exempel på boxar som erbjuds är paket till födelsedagar, Mors dag, Påsk och såklart Alla Hjärtans Dag. Godiset i paketen är då utvalda att passa till ändamålet. Även utformningen på själva presenten är anpassad. Till exempel kan ett Alla Hjärtans Dag paket innehålla chokladhjärtan och biobiljetter.

Skicka godis på nätet

Man behöver inte göra jobbet med att köpa in godis, packa och posta presenten idag. Du kan göra allt framför datorn. Det finns idag presentsidor som erbjuder dig att skicka godis till en mottagare och du kan välja färdiga paket eller sätta ihop ditt eget. Vill du kombinera godis och blommor finns den möjligheten också.

Det har till och med myntats ett eget begrepp för att skicka godis till någon med bud – Godisogram. Vi har skrivit en översiktsguide om Godisogram här.