Skicka godis med godisbud

Godis ÄR gott! Det finns så många olika sorters godis att det finns något som passar allas smak och många olika tillfällen. Idag finns det flera sajter på nätet där man kan beställa och skicka godis med godisbud.

Att buda godis har blivit ett populärt sätt att visa uppskattning till någon man inte kan träffa för tillfället. Som present finns det goda möjligheter att göra godispaketet personligt genom att välja godis du vet att mottagaren gillar.

godisbud, chokladask
Små chokladaskar kan skickas som godisbud.

Du kan dessutom lägga till en kort hälsning och vissa erbjuder även möjligheten att skapa ett eget motiv på godislådan.

Anpassade godisbud på olika tema

Ett godisbud kan specialanpassas till aktuell högtid, tillfälle eller händelse. Det går att själv plocka ihop ett temaanpassat godispaket men det finns även färdiga temapaket att välja på.

Exempel på boxar som erbjuds är godispaket till Födelsedagar, Mors dag, Påskgodis och såklart Alla Hjärtans Dag. Godiset i paketen är då utvalda att passa till ändamålet. Även utformningen på själva presenten kan vara anpassad med en hjärtformad låda eller påskhare som motiv.

Ett godisbud till Alla Hjärtans Dag innehåller traditionellt chokladhjärtan, geléhallon och kanske biobiljetter eller koder till en filmtjänst online för en mysig filmkväll tillsammans.

Spartips! Ibland har Godisboxen rabattkoder man kan använda för att spara lite pengar.

Skicka godis på nätet

Man behöver inte göra jobbet med att köpa in godis, packa och posta presenten. Du kan göra allt framför datorn och välja färdiga paket. Det finns idag flera bra presentsidor som erbjuder dig att skicka godis med posten eller med bud.

Du kan välja på rena godisgåvor eller kombinera ihop med nalle, blommor eller andra presenter.

Det har till och med myntats ett eget begrepp för att skicka godis till någon med bud – Godisogram. Vi har skrivit en översiktsguide om Godisogram här.

Godisbud till barn

En fundering som många har är hur man gör när det är ett barn som är mottagaren av godisbudet. Om paketet levereras till ett postutlämningsställe kan ju inte små barn själva gå dit och hämta ut det.

 barn äter färgglad godisklubba

Det du som beställare kan göra är ju att sätta barnets förälder som mottagare på själva paketet. Sedan kan du ju meddela föräldern om att ett godispaket är på väg. Då får de tillsammans gå och hämta ut paketet när det väl kommit fram.

Om det är ett godisbud som levereras till hemmet kan du sätta barnets namn och adress. Små postbrev brukar normalt stoppas i brevlådan (om den är tillräckligt stor). De flesta av godisboxarna hos Godisboxen.se får plats i en vanlig brevlåda eller postinkast.