Pocketogram – skicka en bok som present

En ny tjänst som dykt upp är möjligheten att skicka en pocket till någon man vill visa uppskattning för. Sajten Pocketogram.se har specialinriktat sig på just denna nisch men möjligheten finns också hos t.ex. Bokus.

Att skicka pocketbok som present är superenkelt och vänder sig till privatpersoner men också till företag som vill ge gåvor till sina kunder eller anställda. Processen för att beställa är väldigt enkel.

Så gör man hos Pocketogram.se

Först väljer man en pocketbok ur sortimentet. Det finns flera olika kategorier att välja ur. Har man svårt att välja kan man ge bort ett gåvokort istället. När man valt en bok fyller man i mottagarens leveransadress.

Med pocketogrammet följer en hälsning som du skriver. Om du vill att boken ska komma fram en viss dag, fyller du i ett önskat leveransdatum. Pocketogrammet distribueras som A-post och följer således den vanliga postgången med leverans på vardagar.

http://www.pocketogram.se

Hos Bokus kan du skicka 4 böcker

På Bokus.com kan du skicka böcker direkt till någon du känner. Paketet kan maximalt innehålla 4 böcker och det är endast de böcker märkta med presentsymbol du kan välja.

I kassan väljer man leveranssätt Present och kan då fylla i mottagarens adressuppgifter. Där kan du också fylla i en hälsning till den du skickar böckerna till. Betalar gör du med kort eller faktura. Enkelt!

http://www.bokus.com/generated/cms/hur-skicka-present.shtml