Skicka blommor med blombud

Att beställa och skicka blommor online med blombud är ett fint sätt att visa uppskattning och omtanke till någon som man tyvärr inte kan uppvakta personligen. Ett blomsterbud tar emot din beställning, sätter ihop buketten och levererar till mottagaren på bestämd plats och tid.

Vacker blombukett som skickats med bud
Vacker blombukett som skickats med blombud

Blombuden kan du anlita på distans vid många olika tillfällen, båda glada och sorgliga. Blombudet är en av de vanligaste budtjänsterna när man skickar gåvor till någon.

Blombud online

En stor leverantör av blommor är Euroflorist, som har ett heltäckande sortiment och kan leverera över blommor över hela världen.

Internet har gjort det väldigt lätt att beställa ett blombud och skicka blommor i Sverige men också att skicka blommor utomlands.

På floristernas hemsidor kan du välja bukett och göra den personlig med extra tillbehör och budskap. När du lagt en beställning kommer en duktig florist att sätta ihop buketten och blomsterbudet levererar till mottagaren det valda datumet.

Det finns flera färdiga blompaket att välja på inom olika teman som födelsedagsbukett, examensblommor, romantiska buketter eller ”krya på dig”-blommor.

Om du är ute i sista sekunden finns det några blombudsfirmor som kan leverera samma dag. Vanligt är att du då måste lägga din order före kl 12.00 och att leverans ska ske inom samma stad/område som en ansluten blomsterbutik finns på.

I samband med beställningen kan du ange hur leveransen av blommorna ska göras. Det kan vara att de lämnas till en granne som är hemma och kan ta emot eller så godtar du att blommorna får hänga på dörren hos mottagaren.

Är du extra noga med att se till att de kommer fram så kan du be blombudet att ringa innan leverans.

Blombruket har en speciellt tjänst som innebär att man får färska snittblommor eller torkade blommor som levereras till brevlådan. Det går att köpa en leverans, flera eller som abonnemang om man vill ha nya fina snittblommor varje vecka.


Tillbehör till blombudet

När du beställer en blombukett för att skicka blommor online kan du välja att köpa tillbehör till blommorna. Vanliga, enkla tillbehör är cellofan, vaser och växtnäring. När man ger blommor till någon är det också brukligt att skriva ett kort.

Vid beställningen skriver du vad som ska stå i kortet och vilken händelse det är du vill uppmärksamma. Du kan även lämna ett meddelande till floristen ifall du vill.

Skicka choklad med blommorna

Med blommor och blad och en låda choklad kan man visa uppskattning eller gratulera nästan vem som helst. Det är en av de mest populära presenterna man kan beställa från blomsterbud och presentbutiker online.

Vissa butiker har färdiga paket för den som vill skicka blommor och choklad, men Euroflorist ger även möjlighet att addera choklad som tillval till de blommor som du gillar bäst.

Utbudet av blommor är stort, men antalet olika choklad är mer begränsat. Det finns tillräckligt för att det ska falla i alla smaker. Vill du skicka presentkorg finns det många fyllda med goda delikatesser förutom choklad.

Skicka med en nalle till blombuketten

Ett annat populärt tillbehör som många väljer är mjukisdjur och då speciellt nalle. Därför finns det specialbutiker som nischat sig som nallebud. Vill du däremot att blommorna ska vara huvudpresenten är det hos floristbutikerna du ska beställa.

Buketter för dig som vill skicka blommor billigt

Alla plånböcker är inte lika stora och därför har vi plockat ut exempel på några av de billiga blommorna som blombud säljer. Här får du tre billiga blomsterarrangemang att välja på när du ska sända blommor genom ett blombud.

Billigaste blommorna hos Euroflorist

Söta germini

Skicka blommor billigt - Germini

En bukett fylld med söta germinis i ljusa färger. Den perfekta presenten till födelsedagsbarnet, din bästa vän eller till vem som helst som du vill glädja med en söt blomhälsning.

175 kr

En röd ros

En röd ros

Tala blommornas språk! 1 röd ros – Du är mitt allt.

95 kr

Röd ros + Nalle

Röd ros + nalle

Den sötaste gåvan – en gosig nalle och en stor röd ros. Den perfekta överraskningen till den du älskar och vill skicka en puss och kram till.

190 kr

Fler guider om att skicka blommor