Skicka present med leverans samma dag

Trots att vi har så många hjälpmedel idag som smartphones och kalendrar i molnet händer det ändå att vi missar eller är ute i sista minuten. Din mamma/pappa eller en nära vän fyller i år och du upptäcker det först samma dag genom ett meddelande på Facebook. Tur är det då att det finns möjligheter att beställa online och skicka present med leverans samma dag.

Beställ blommor på förmiddagen för leverans samma dag

Blomsterbud är den snabbaste och enklaste tjänsten för dig som är ute i sista minuten. Euroflorist har florister och blombud knutna till sig på väldigt många orter i Sverige. Om du lägger en order på blommor eller andra gåvor kan de se till att hemleverans görs redan samma dag.

För att blommorna ska hinnas köras ut måste man på vardagar lägga en beställning senast kl 12. Man kan även få leverans på lördagar om man lägger ordern före kl 11.

Exakt tidpunkt för leverans kan inte garanteras men den sker oftast mellan kl 8-21 på vardagar och mellan kl 9-16 på helgdagar. Det som styr är de lokala butikernas budtider.

När man beställer kan man välja om floristen ska kontakta mottagaren före leverans eller om budet ska lämnas oanmält. Om mottagaren inte är hemma lämnas blommorna hängandes på dörren om vädret tillåter.

Leverantörer av presenter samma dag med hemleverans

1.euroflorist-logoBlommor, nallar och choklad
Från 120 kr
2.Interflora logotypBlombud genom 550 lokala butiker
Beställ före kl 14 på vardagar och kl 12 på lördagar

Leverantörer med leverans imorgon

Hos följande leverantörer kan mottagaren få leverans imorgon om du lägger din order före kl 14. Du kan till exempel beställa godisbud, chokladbud eller andra presenter med endagsleverans.

1.godisboxen-logoGodis & choklad
Från 129 kr
2.upplevelse-logoPresentkort på upplevelser
Från 100 kr