Godisogram

Ett enkelt sätt att göra någon glad är att ge bort en påse godis. Om personen du vill uppmuntra bor långt bort kan ett godisogram lösa det åt dig.

Snabbt och enkelt med några klick kan du se till att en godisfylld överraskning är på väg till en vän. Du kan själv välja vilket godis det ska vara i och vad det ska stå för hälsning.

Var kan man beställa ett godisogram?

Godisboxen.se är en tjänst som också ger dig möjlighet att göra din gåva mer personlig. Du kan sätta ditt eget motiv på godislådan genom att ladda upp en bild. Utbudet är stort och de har temaboxar som t.ex;

  • Chansboxen
    2 Trisslotter, chokladkaka och Dumle, Geisha eller Fazermint. OBS! Mottagaren måste vara över 18 år på grund av lotterna.
  • Hemmamysboxen
    2 fria filmer streamade på SF Anytime, 1 påse Gott & Blandat, 1 påse Colaflaskor, 1 Geisha, 1 Lindt Lindor
  • Life is a box…
    Perfekt godisbox för chokladälskaren. Lyxig choklad i olika smaker från Malmö Chokladfabrik.

För fler kreativa godisboxar gör ett besök på Godisboxen.se, största tjänsten för dig som vill ”godisboxa”.

logotyp för konfektbutiken

Konfektbutiken tycker vi också är värd att rekommendera. Deras utbud består av mestadels lite större godiskorgar och vänder sig till företag som vill visa uppskattning till kunder. Det finns däremot inget som hindrar en privatperson att beställda godispresenter där och urvalet är premium, världsklassig choklad och lakrits till exempel.

Se andra möjligheter till att skicka present med bud här. Och om du vet med dig att mottagaren mestadels gillar choklad har vi flera tips på chokladbud här.