Nallegram

En variant på gram är den där man skickar en nalle som personlig uppvaktning. Nallegrammet är ett av dem gram som varar i flera år. Nallegrammet är vanligt som doppresent, dopgåva eller födelsedagspresent.

Nalleriet – för de som älskar nallar!

nalleriet-1533

Ett givet stopp för dig som gillar nallar är Nalleriet. Det är varmt rekommenderat även om du ”bara” ska köpa en nalle till dig  själv.

Om du ska skicka en nalle till någon finns det många olika teman att välja mellan.

För att nämna några exempel:

  • Vänskapsnallar
  • Kärleksnallar
  • Värmenallar
  • Födelsedagsnallar

Ja, det finns helt enkelt många olika som passar olika högtider och tillfällen. I butiken finns nallar från kända märken som Bukowski, Steiff och Me To You (Miranda).

Tips! Kolla om det finns aktuella rabattkoder hos Nalleriet.

Nallar med text

På presentsajter kan man beställa nallar med egen text på. Det finns flera olika färger att välja bland och ditt budskap, på max 45 tecken, broderas på tröjan.

Vill du ha en längre personlig text till din nallepresent kan du be budet att stoppa ner ett kort till en extra kostnad. Därutöver kan du smycka nallen ännu mer; med studentmössa, tomteluva och mer text på nallens rygg.

Presentbutiker som erbjuder alternativ leveransadress för nallen

Presenteriet.se kan man lägga en beställning och ha olika leverans och fakturaadresser. Det gör att du kan beställa en nalle och skicka till en vän.

Relaterade sidor om nallar

Nallarnas egen dag den Internationella Nalledagen

Ja, nallarna har faktiskt sin egen dag varje år. Ända sen 1998 har man firat Internationella Nalledagen den 27:e oktober. Det är samma dag som Theodore Roosevelt, amerikansk president, föddes och det är ju han som gett namn åt Teddy Bears.

År 2001 infördes också en födelsedagssång – Bamsefars födelsedag. Det är PR-föreningen som instiftat dagen för att ära alla nallebjörnar i världen.