Nallegram

Nallegram är ett väldigt populärt sätt att visa uppskattning eller uppvakta någon på. Nallegrammet är ett av dem gram som varar i flera år. Skicka nalle med bud är vanligt som doppresent, dopgåva eller födelsedagspresent.

Specialisterna på nallar med bud!

Nalleriet är en given hemsida och e-butik för dig som gillar nallar. Vi kan rekommendera den sidan även om du ”bara” ska köpa en nalle till dig själv.

Rafael Nalleängel finns hos Nalleriet
Rafael Nalleängel är en av många nallar hos Nalleriet

Om du ska skicka en nalle till någon finns det många olika teman att välja mellan. För att nämna några exempel:

  • Vänskapsnallar
  • Kärleksnallar
  • Värmenallar
  • Födelsedagsnallar

Ja, det finns helt enkelt många olika som passar olika högtider och tillfällen. I butiken finns nallar från kända märken som Bukowski, Steiff och Me To You (Miranda).

Tips! Kolla om det finns aktuella rabattkoder hos Nalleriet.

Nallebudet är en liknande sajt som också satsat allt på nallepresenter. De har många bra färdiga paket där mottagaren får nalle + choklad, lakrits, värmeljus eller annat mysigt.

Ett av många paket med nalle hos Nallebudet
Ett av många paket med nalle hos Nallebudet

Nallebud går att skicka till vem som helst i hela Sverige. Beställningar som läggs före klockan 15.30 skickas samma dag från deras lager. Företaget har funnits sedan 2004 så är ett av de presentbudstjänster som funnits längst.

Skicka en nalle med text

På flera av de svenska presentsajterna kan du beställa en nallebjörn och lägga till en egen text. Det finns flera olika färger att välja på och ditt budskap kan vara upp till 45 tecken. Texten broderas vanligen på nallens tröja.

Vill du att din nallepresent ska ha en längre personlig text kan du be budet att stoppa ner ett kort till en extra kostnad. Det går också att smycka nallen ännu mer; med studentmössa, tomteluva och mer text på nallens rygg.

Presentbutiker som erbjuder alternativ leveransadress för nallen

Presenteriet.se kan du lägga en beställning och ha olika leverans och fakturaadresser. Det gör att du kan beställa en nalle och skicka till en vän.

Relaterade sidor om nallar

Nallarnas egen dag den Internationella Nalledagen

Ja, nallarna har faktiskt sin egen dag varje år. Ända sen 1998 har man firat Internationella Nalledagen den 27:e oktober. Det är samma dag som Theodore Roosevelt, amerikansk president, föddes och det är ju han som gett namn åt Teddy Bears.

År 2001 infördes också en födelsedagssång – Bamsefars födelsedag. Det är PR-föreningen som instiftat dagen för att ära alla nallebjörnar i världen.