Skicka blommor utomlands

flowers-58592_640Ibland vill man skicka blommor till någon som bor i utlandet. Det kan då kännas tryggt att göra beställningen hos en svensk florist som ingår i en internationell kedja av blomsterbud. Vilka svenska blombud erbjuder möjligheten att skicka blommor utomlands?

Har du släktingar och vänner bosatta utomlands och vill uppvakta de genom att skicka blomsterbud? Känns det olustigt att behöva surfa in på en utländsk webbplats och beställa blommor? Lugn,  flera av de svenska blombuden online är anslutna till internationella nätverk av blomsterförmedlingar.

Sortimentet varierar med landet

Vilket sortiment av blommor som du kan välja på beror på vilket land som mottagaren bor i. Blommorna plockas ut hos en lokal florist så nära mottagaren som möjligt. När du ska beställa blommor börjar du därför med att välja vilket land du ska skicka till. Då får du se vilka blomster som finns att välja på.

Euroflorist


Rabattkod hos Euroflorist: Använd PASTELL10 för att få 10% rabatt på valfri bukett. Gäller till och med 30/6 2017.


Hos Euroflorist ligger fokus på europeiska länder men du kan även välja att skicka blommor till mottagare i USA, Australien och några enstaka länder i sydamerika. Avgift för bud och frakt kan variera beroende på land. Räkna med ca 100 kr.

Se vilka blommor du kan skicka utomlands hos Euroflorist

Flowerhouse
På sajten Flowerhouse kan man beställa blommor till länder i Europa, Amerika och Asien. Beställningar gjorda före kl 12 levereras samma dag för länder i Europa och västerut. På grund av tidsskillnaden till östländer behöver du lämna en order före kl 16.30 vardagen innan du vill att blommorna ska nå mottagaren. Leveransavgiften hos Flowerhouse är densamma oavsett land – 99 kr.

Utbud av blommor till utlandet hos Flowerhouse