Skicka en födelsedagshälsning med födelsedagsbukett

Är det någon i din släkt eller vänskapskrets som fyller år snart? Varför då inte uppvakta genom att skicka hen en födelsedagsbukett. Det finns flera blombud idag som har ett rikstäckande nätverk av blombud. Du kan i lugn och ro välja ut en bukett med vackra blommor och kanske lägga till en liten gåva till födelsedagsfirandet.

  1. Välj ett blomsterbud
  2. Välj ut en fin födelsedagsbukett
  3. Lägg till en eventuell extra födelsedagspresent
  4. Skriv en hälsning
  5. Välj när och var blomsterbudet ska levereras

1. Tre populära blomsterbud i Sverige

Florist plockar ihop födelsedagsbukett

Det finns både lokala och rikstäckande budtjänster i Sverige. Vi tycker att det är absolut enklast att välja någon av de stora kedjorna, så sköter de i sin tur kontakten med lokala florister och budfirmor. Alla de vi tipsar om här har fina buketter som passar till födelsedagar.

2. Välj en fin födelsedagsbukett

Det finns många färdiga blombuketter och födelsedagsblommor man kan välja på. Du kan gratta med en födelsedagsbukett bestående av klassiska färger och gröna blad. Många buketter brukar vara uppbyggda med rosa, vitt och inslag av lila. Om du vet att mottagaren älskar en viss typ av blommor som kanske rosor – ja då väljer du såklart en rosbukett!

3. Lägg till en födelsedagspresent

Utöver buketten brukar man kunna lägga till en extra gåva, en födelsedagspresent. Blomsterbuden online har färdiga paket med till exempel en liten chokladask, delikatesser eller annat ätbart. Det kan också finnas presenter i form av spa-kit, ljuslyktor eller trendiga figuriner och mjuka nallar.

4. Skriv en födelsedagshälsning

Kort med födelsedagshälsning till blombukett

Till ditt blomsterbud är det trevligt om du skriver en personlig hälsning. Du kan skriva allt från en egen uppdiktad limerick till något så enkelt som att du hoppas på en bra födelsedag och att ni snart kan ses på riktigt. Vad som står på födelsedagshälsningen är upp till dig och hur väl du känner mottagaren. Vill du ha lite idéer så kolla in våra helt gratis roliga grattishälsningar.

5. Boka leverans av blombuketten på födelsedagen

Man fyller bara år en gång per kalenderår och det är ju just på den dagen som du vill att din födelsedagsbukett ska levereras. Ett blomsterbuds affärsidé är ju att vara bud i ditt ställe, när du inte har möjlighet så därför är de aktiva varje dag, året runt.

Du kan när du beställer ditt födelsedagsbud välja exakt vilken dag och till vilken adress som buketten ska levereras. Se till att du har koll på exakt vilken dag det är och var hon eller han kommer att befinna sig på Dagen!