Testagram box med nya produkter

Prenumerationstjänster har blivit populärt och det är inte bara de digitala tjänsterna som tillämpar denna modell. Nu finns det många olika fysiska produkter som också går att prenumerera på.

Testagram är en sådan tjänst och det unika med den är att man inte vet vad som kommer. Det är en box med nya produkter från kända varumärken. Boxen riktar sig till personer gillar att vara först ut med saker och testa nya grejjer för alla andra.

Målet är att prenumeranter ska få en ny box per månad. Priset för tjänsten ligger på 99 kr per box men boxens innehåll garanteras alltid ligga på minst 150-200 kr.

Exempel på innehåll i Testgrams boxar

Även om det kan vara kul att få ett paket med hemligt innehåll kanske du vill veta ungefär vilka typer av produkter som de brukar stoppa ner? Vi tog reda på vad som fanns i januari månads box för 2016.

Det här fanns i Testagram-boxen i januari 2016.

Det här fanns i Testagram-boxen i januari 2016.

Lite godis, dryck, mat och skönhetsprodukter. Det verkar vara de områden som produkterna berör, även om man kikar på äldre boxar.

Ge bort ett Testagram i present

Det går att ge bort de här boxarna till någon i present också. Man kan välja en begränsad prenumeration på 3, 6 eller 9 boxar. Det går till så att man köper ett presentkort på Testagram.se och mottagaren kan själv aktivera prenumerationen. Det går att pausa eller avsluta sin prenumeration utan uppsägningstid.