Uppvakta en hund med Hundogram i 4 enkla steg

Det är inte bara människor som kan behöva uppvaktas och göras lite extra glada. Det tycker i alla fall Izabella Ahlberg och Hannah Larsson som startat tjänsten Hundogram. Båda tjejerna har varsin Rhodesian Ridgeback och ett brinnande intresse för hundar.

OBS! I nuläget går det inte att nå hemsidan och vi misstänker att verksamheten har lagts ner. Informationen på denna sida är därför inte längre aktuell.

Uppvakta en hund du gillar med ett Hundogram

De tyckte det saknades ett roligt sätt att kunna uppvakta hundar och deras ägare. Deras idé har nu blivit verklighet och man kan nu beställa Hundogrammen online när man vill gratulera en hund på födelsedagen eller tacka för hjälp med hundpassning.

Hundogrammets 4 olika steg

Att beställa ett hundogram är enkelt och kan delas in i 4 enkla steg. Det första steget är att välja vilken sorts hundogram som ska levereras.  I dagsläget erbjuds det fyra olika paket (enkel, extra, lyx och valp). Priserna varierar från 169 kr upp till 399 kr för lyxpaketet. Vill du göra det extra snyggt kan du lägga till inslagning för 10 kr.

Därefter skriver man sin personliga hälsning. Den printas ut och läggs med i paketet. Efter att du betalat är du klar med det du ska göra. Steg 3 innebär att ordern packa och innehållet anpassas efter den mottagande hundens storlek.

Det sista steget är leveransen och ditt hundogram når mottagaren inom 3 arbetsdagar. Om paketet ryms i brevlådan eller dörrinkastet stoppar brevbäraren det där direkt. I annat fall lämnas en avi och man får hämta ut det på närmaste postutlämningsställe.

Stora krav på leverantörer och innehåll i ett Hundogram

Innehållet i boxarna måste uppfylla de krav som Izabella och Hannah tycker är viktigt för hundars välbefinnande. De hämtar bara produkter från svenska  leverantörer med ekologisk odling och KRAV-märkning.

Det ska gärna vara närproducerat och de ätbara sakerna ska vara glutenfria, sockerfri och lågallergena.

Uppvakta en katt?

Ja, även om sajten heter Hundogram.se kan man faktiskt skicka Kattogram också. Processen är densamma men mottagaren av en helt annan art. Kattogrammen finns i skrivande stund i två versioner, Kattogram Enkel och Kattogram Lyx.