Skicka presentkorg online med delikatesser

En trevlig present att få är en presentkorg fylld med goda delikatesser av olika slag. Det är vanligt att man ger presentkorgar till duktiga medarbetare, viktiga kunder eller nära vänner som man vill ge lite extra uppskattning.

Presentkorg med frukt

Wikimedia Commons: Author BGalore.

Innehållet i presentkorgarna kan varieras i alla oändlighet. Det bästa är väl att sätta ihop en korg med saker som man vet att mottagaren gillar. Ska du ge korgen till en fruktälskare, plocka ihop lite exotiska frukter av olika slag. Gärna såna man kanske inte själv köper så ofta eller som är svåra att få tag på.

Om det är en chokladälskare plockar du ihop lite olika lyxiga choklader och kanske en flaska vin till. Det går att kombinera ihop ganska många olika sorters matkorgar i present.

Så beställer du presentkorgar

Om man vill göra det enkelt för sig kan man beställa och skicka presentkorg online. Det finns ett antal olika nätbutiker och företag som tar emot och levererar matkorgar på beställning.

Frukt, Choklad & Godis

Euroflorist – erbjuder allt från bubbel, choklad, godis och after work snackspaket. Rekommenderat!

Fruktleveransen.se – säljer både korgar med frukt, godis och champagne. Från 260 kr. Levererar endast i Stockholmsområdet.

Fruktbudet.se – godiskorgar, fruktkorgar och rättvisemärkt konfektyr. Från 250 kr.

Delikatesser & matkorgar

Delices de France – delikatesskorgar med stort fokus på gourmet. Här finns allt från ost och anklever till lyxigt godis.

Visauppskattning.se – har många fint inslagna delikatesskorgar med produkter från småskaliga gårdsproducenter.

Det kan vara svårt att hitta presentkorgar som kan levereras till orter utanför storstäderna. Ett tips är då att vända sig till en lokal butik som t.ex. ICA, som ofta kan hjälpa till med att sätta ihop en fin korg med olika delikatesser.

Drycker

Vinogram (Vinpost) – skicka champagne eller vin av hög kvalité. De plockar de bästa vinerna från Italien, Spanien och Frankrike. Levereras med bud till din mottagare.