Ostogram – skicka ost med post

Norins Ost AB driver tjänsten Ostogram i vilken man kan beställa ost och tillhörande delikatesser med direktleverans till dörren. Man kan både beställa till sig själv och som en gåva till någon.

Med Ostogram kan man skicka ost med postenÄnda sedan 1931 har Norins Ost levererat ost och delikatesser till svenska hushåll. De senaste 40 åren har ost som present varit en stor del av verksamheten. Idag utgör Ostogram.se inte bara ett skyltfönster men också en direktförsäljningskanal med onlinebutik.

Lagret ligger i Linköping och där finns över 150 ton ost lagrad. Import sker från länder över hela världen.

På hemsidan kan man beställa allt från vitmögelost, getost, fårost och kex till choklad, oliver och marmelader. Länktips: Härligt goda recept med getost.

Skicka ostogram som present

Om man vill skicka ost som present till någon kan man fylla sin kundkorg med produkter, klicka sig till kassan och där ange olika adresser för betalning och leverans.

Om man känner sig osäker på vad mottagaren gillar för sorts ostar kan man välja att köpa ett gåvokort. Med gåvokortet kan man sedan välja bland sex olika alternativ att få hemskickade direkt till dörren.

Relaterade gåvor