Skicka kaffe som present

Vi svenskar är ett av världens mest kaffedrickande folk. Att få ett gott kaffe, kanske extra lyxigt kaffe, är en uppskattad present. Genom att beställa online kan du skicka kaffe som present direkt till annan mottagare.

Flera av de traditionella presentbutikerna på nätet har färdiga kit med kaffe och kanske nån choklad eller godbit till. Ibland kan det även förekomma fina kaffemuggar som kaffet kan avnjutas i. De blir ju även kvar efter att kaffet är uppdrucket.

Presentbutiker där du kan skicka kaffe som present

Vi har gjort en kartläggning över vilka presentbutiker online som har ett utbud där du kan skicka kaffe som present. Kriteriet är så enkelt som att kaffe ska ingå i form av malkaffe eller kaffebönor. De vi har hittat är:

Presentkort på kaffeprenumeration

Ett alternativ är att ge bort ett presentkort på kaffeprenumeration. Där känner vi till Kaffekuvertet som varje månad skickar ut 220 g kaffe hem i brevlådan. Varje månad är det en ny spännande kaffeblandning med bönor från världens alla hörn.

Man kan välja på 3, 6 eller 12 månaders kaffeprenumeration som automatiskt löper ut efter vald period. Om du ger bort en sådan prenumeration som ett presentkort får mottagaren själv välja om det var något att fortsätta med eller inte.

Kaffekuvertet presentkort på kaffeprenumeration
Presentkort på kaffe från Kaffekuvertet

Beställning av ett presentkort levereras via epost och därefter gör man inlösen när som helst på deras hemsida. Kaffekuvertet låter mottagaren själv välja om kaffet ska levereras som bönor eller som färdigmalet kaffe. Det beror lite på om det finns en kaffemaskin eller kaffebryggare i hemmet.