Skicka kaffe som present

Vi svenskar är ett av världens mest kaffedrickande folk. Att få ett gott kaffe, kanske extra lyxigt kaffe, är en uppskattad present. Genom att beställa online kan du skicka kaffe som present direkt till annan mottagare.

Flera av de traditionella presentbutikerna på nätet har färdiga kit med kaffe och kanske nån choklad eller godbit till. Ibland kan det även förekomma fina kaffemuggar som kaffet kan avnjutas i. De blir ju även kvar efter att kaffet är uppdrucket.

Presentbutiker där du kan skicka kaffe som present

Vi har gjort en kartläggning över vilka presentbutiker online som har ett utbud där du kan skicka kaffe som present. Kriteriet är så enkelt som att kaffe ska ingå i form av malkaffe eller kaffebönor. De vi har hittat är:

De här tipsen är engångsboxar och alltså inte exempel på kaffeprenumeration. Att ge bort en sådan kan vara lite känsligt om det är bindningstid och du inte har betalat för hela perioden.

Skicka kaffe och choklad: en supergod kombination

Just kaffe och choklad gifter sig väldigt bra så därför är en presentbox med båda i riktigt trevligt att få som present. Du kan sätta ihop en sådan box själv och skicka med posten. Köp fint kaffe och en chokladkaka på matbutiken, en bra låda och posta!

Skicka en kaffe med digital kupong

Digitala lösningar finns också för att vi ska kunna skicka en kaffe till någon som vi tycker behöver en kopp.

Till exempel har Pressbyrån en kupongbutik där det går att köpa digitala presentkuponger på till exempel ”En god fika” där mottagaren får en digital värdecheck och kan hämta ut kaffe med fikabröd på närmaste Pressbyrå.

Espresso House har en liknande tjänst i sin app som heter ”Skicka en gåva”. Där kan du välja från deras utbud och på sekunden ge bort kaffe till en vän.