Skicka lokala bud i Stockholm

I Stockholm finns det många möjligheter att skicka lokala bud. Flera firmor erbjuder dörr-till-dörr upphämtning och leverans samma dag. Du kan skicka dokument, paket eller presenter/gåvor med kort varsel.

lämnar bud i stockholm

Några av de som anlitas i Storstockholm är:

  • Bring
  • Taxi Stockholm
  • PEX Bud Stockholm (Postnord)
  • Best

Villkoren för upptagningsområden och leveransområden kan skilja sig åt. Bokning av bud görs antingen via hemsida eller genom mobilapp.

Olika typer av budsbokning i Storstockholm

I Storstockholm finns det flera olika bokningar med avseende på tid och klockslag; direktbud, tidsbokning och öppet tidsfönster.

Vid ett direktbud kommer budfirman så fort de bara kan för att hämta upp det som ska levereras. Därefter åker de direkt till mottagarens adress i Stockholmsområdet.

Ett tidsbokad lokalbud innebär att budfirman kommer på en bestämd tidpunkt och kan sedan leverera snabbt eller också det på ett fastställt klockslag.

Öppet tidsfönster passar om du/ni är tillgängliga hela dagen för upphämtning och det kan vara billigare än direktbud.

Priser på Stockholmsbud

Vad det kostar beror på vad det är du ska skicka, vilket bestämmer typen av transportmedel. Priset påverkas också av sträckan som budet ska transporteras och vilken typ av tidsbokning du gjort.

Det går att få fram pris genom att lägga in uppgifter om leveransen innan man väljer att boka. På det sättet kan du jämföra de olika budaktörerna för att hitta bästa priset till de villkor du har.