Chokladogram

Ett av de första avknoppningarna från det klassiska blomsterbudet var chokladogram. Precis som det låter skickar man helt enkelt choklad till någon man gillar och som man tycker är värd lite god choklad.

De allra flesta tycker nog att blommor är fint, men de går ju inte att äta! Choklad tycker väl alla om och det finns ju i så många olika smaker och utformningar. Varför inte beställa ett chokladogram till dig själv med en trevlig hälsning!

Några favoritsorter av choklad

Årechoklads praliner

I den jämtländska byn Åre, mest känd som skidort, ligger en liten chokladfabrik som tillverkar utsökta praliner för hand. Deras chokladstrutar kan skådas på många delikatessbutiker runt om i Sverige. Den som har vägarna förbi Åre kan gå in i fabriken och se när de gör chokladen, provsmaka och köpa direkt. När man köper choklad från Åre Chokladfabrik finns det flera olika strutar att välja mellan, som t.ex. ”Tycker om dig”-strut, Grattis-strut eller Tack-strut.

Om du vill skicka choklad ur Årechoklads sortiment till någon kan du göra det hos följande chokladbud:

Chokladogram | PresenterietChokladbudet

Anthon Berg

Skicka choklad - Anthon Berg guldask

Grönsakshandlaren som på 1800-talet gjorde chokladen populär i hela Europa lever kvar i varumärket som bär hans namn. I sortimentet har man en serie med chokladkakor märkta med Fairtrade, marsipanbröd och chokladaskar. Att skicka chokladogram med Anthon Berg choklad passar utmärkt då man jobbar under devisen ”You can never be too generous”!

Välj någon av följande tjänster om du vill skicka Anthon Berg chokad till någon:

Chokladogram | Chokladbudet

 

Interflora för att skicka choklad i Stockholm och Göteborg

Om mottagaren har en adress i Stockholm eller Göteborg så kan du använda Interfloras tjänst för att skicka choklad online. Chokladen kan levereras samma dag om man beställer före kl 12 på vardagar och kl 10 på lördagar.

Det finns fyra olika paket med choklad att välja mellan, från 125 kr upp till 330 kr. Alla paket innehåller premium choklad av mycket fin sort. Läs mer om chokladbud på Interfloras chokladsida.