Köpa Smartbox direkt online utan återförsäljare

Smartbox är en populär upplevelsepresent där det finns över 1900 olika upplevelser att välja bland. Här kan man hitta något som passar till alla oavsett intresse. Presenten levereras i en snygg box eller som e-gåva. Mottagaren kan sedan använda boxen när det passar han/hon bäst.

Många återförsäljare till Smartbox

Det finns återförsäljare av Smartbox på många orter i Sverige. Butikskedjorna Åhlens, Mediamarkt och Coop Forum är några exempel på ställen du kan köpa presentboxarna på. Men allra enklast är det att beställa online.

När du beställer Smartboxen på nätet kan du välja att få den levererad hem till dig eller så anger du en alternativ leveransadress och får den skickad direkt till mottagaren. Frakten är gratis på alla boxar som kostar mer än 500 kr.

Brett utbud av smartboxar

Det finns över 1900 unika upplevelser att välja bland. De är indelade efter teman, högtid och om mottagaren är tjej, kille eller ett par. Vill du ge en present till din kära kan du välja det romantiska paketet Du & Jag.

Smartbox finns online och hos återförsäljare

Om du har svårt att komma på en födelsedagspresent eller en gåva till bröllopsparet får du bra tips direkt på hemsidan.

Du kan också välja att filtrera på ort där upplevelseboxen kan utnyttjas. Bor du i Malmö, Göteborg, Stockholm eller en annan stad i Sverige väljer du helt enkelt din mottagares stad.

En väldigt populär box är den som heter ”En skön dag”. Den kostar 299 kr och har man fått den kan välja bland 130 upplevelser för 1-4 personer. Man kan byta den mot chokladprovning, pannkaksfika eller kurbad.

Andra populära boxar är bon appetit, lyxbrunch, ölprovning och hotellboende. Om den box du valt inte passar kan faktiskt mottagaren välja att byta den mot en annan smartbox av samma eller högre värde mot mellanskillnad.

Smartbox kampanjkoder

Från och till erbjuder Smartbox rabattkoder. Med en sådan kod får du rabatt när du handlar på nätet. Du uppger kampanjkoden i kassan och rabatten dras bort från totalkostnaden.